Pressiteade

Uus logistikaettevõte pakub Viljandimaal ainulaadset teenust!

Tegevust alustav Antegro Logistika pakub rahvusvahelist- ja riigisisest transporti, laoteenuseid ja terminaliteenuseid. Terminal/ladu asub Viljandi vahetusläheduses ning võimaldab pakkuda teenuseid mida Viljandimaal varem ei ole pakutud!

Antegro Logistika on uus ja klientide rahulolule orienteeritud transpordi- ja laoteenuseid pakkuv ettevõte Viljandimaal. Ettevõte pakub oma klientidele täislahendusi kauba transportimiseks igast maailma otsast, kasutades moodsaid logistilisi lahendusi. Lisaks pakub ettevõte ka erinevaid lao ja terminaliteenuseid.

Antegro Logistika enamik teenused on suunatud ettevõtetele ja eraisikutele üle-eesti sõltumata asukohast, kuid valikus on ka teenuseid mis on suunatud eelkõige kohalikele Viljandi- ja Valgamaa ettevõtetele. Üks sellistest teenustest on kesklaoteenus Viljandi lähedal asuva lao abil, mida ükski logistikaettevõte senini ei ole pakkunud. Nimetatud teenuse sihtgrupp on eelkõige väiksemad ettevõtted, sh poed Viljandis, Viljandimaal ja Valgamaal kellel oma laopinda napib, kuid kaupa on vaja ladustada. Antud teenuses sisaldub ka ekspresstransport kliendini, kui tekib antud kauba järele ootamatu nõudlus. Antegro Logistika sealjuures tagab kauba turvalise ladustamise, sorteerimise ning transpordi. Nii saavad Antegro Logistika kliendid kõik oma logistilised ning transpordiprobleemid lahendatud ühes kohas.

Antegro Logistika on Antegro OÜ kaubamärk. Antegro OÜ on asutatud 2015a märtsis, kuid aktiivset tegevust alustab 1. septembril 2015 olles läbinud põhjaliku ettevalmistus protsessi, et pakkuda oma klientidele soodsat ja kvaliteetset teenust.

Antegro OÜ juhatuse liige Antti Kangro:

„Meie ettevõte pakub Viljandimaal teenuseid mida keegi teine siinkandis ei paku, ning läbi nende teenuste ning terminali Viljandis, loodame saada konkurentsieelise teiste logistikaettevõtete ees. Viljandi asukoht on logistilises mõttes Eestis tegelikult väga hea, kuid praegusel hetkel on millegipärast jäänud logistikasektoris kuidagi vaeslapse rolli. Meie eesmärkideks on elavdada Viljandimaa transpordisektorit ning luua häid ühendusi üle-Eesti aga samas ka pakkuda konkurentsi rahvusvahelise transpordi osas suurematele tegijatele. Uue ettevõttena siseneda niivõrd tiheda konkurentsiga turule ja võita klientide usaldus on keeruline, kuid olen veendunud, et me suudame pakkuda oma klientidele soodsat ja kvaliteetset teenust, põhjusel et logistikaalaseid kogemusi on ettevõttes märgatavalt enam kui ettevõttel vanust. Samuti on meil väga head suhted mitmete teiste logistikaettevõtetega kellega arendame tihedat koostööd. “

Lisainformatsiooni saamiseks võtke ühendust:

Antegro Logistika

Antegro OÜ